Kto chce piękny zestaw od Benefit?

17:46

Podałam już zwycięzców ostatniego rozdania, a już szykuję dla Was kolejne. Mam nadzieje, że i tym razem będzie sporo chętnych by wygrać to cudeńko :) Uwierzcie, na żywo jest jeszcze piękniejszy :) Są w nim hity Benefitu jak choćby BeneTint, POREfessional zmniejszający widoczność porów i tusz The're Real :)
Jest wiec o co się starać!


Giveway / rozdanie / konkurs - Benefit zestaw Groovy kind a love

Giveway / rozdanie / konkurs - Benefit zestaw Groovy kind a love



Aby wziąć udział w rozdaniu należy:

-Być publicznym obserwatorem bloga Pracownia Porannych Przyjemności (warunek konieczny)
oraz spełnić choćby 1 z poniższych warunków (miło mi będzie, jeśli więcej) :):
-Polubić Pracownię Porannych Przyjemności na facebooku
-Dodać mnie do blogrolla 
-Dodać powiadomienie o rozdaniu w pasku bocznym bloga
-Dodać notkę na temat rozdania na swoim blogu
-Udostępnić wiadomość z linkiem do rozdania na swoim Facebooku (prywatnym, bądź blogowym) 
-Odpowiedzieć na pytanie – O czym byś chciała częściej czytać w mojej Pracowni i dlaczego?

Giveway / rozdanie / konkurs - Benefit zestaw Groovy kind a love

Jak powinno wyglądać poprawne zgłoszenie do rozdania:

-Obserwuje jako: nazwa wyświetlana
-Lubię na facebooku jako: (Imię i pierwsza litera nazwiska)
-Mam Cię w blogrollu TAK/NIE – link do bloga
-Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK/NIE
-Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu TAK/NIE (link)
Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link)
Mój mail to: (podaj swój mail na który mam się kontaktować w razie wygranej)
Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o...
lub
Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o...


Regulamin:
1.      1. Organizatorem konkursu jest mój blog
2.      2. Rozdanie trwa od 09.05.2014r do 09.06.2014r, wyniki zostaną podane w przeciągu max. 7 dni od daty jego zakończenia,
3.      3.  Wysyłka wygranych przedmiotów nastąpi najpóźniej do 2 tygodni od ogłoszenia wyników zwycięzców. Wysyłam tylko na terenie Polski (mogę przesłać do kogoś z rodziny, jeśli jesteście spoza PL),
4.     4. Należy być pełnoletnim aby wziąć udział w rozdaniu bądź uzyskać zgodę rodziców ;) ,
5.    5.  Biorąc udział w konkursie akceptujesz warunki Regulaminu i wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych zgodnie z ustawą o Ochronie Danych Osobowych ( Dz.U.Nr.133 pozycja 883 z późn.zm.) Wyrażasz również zgodę na opublikowanie Twojego pseudonimu i e-maila.
6.    6.  Konkurs nie jest konkursem w rozumieniu Ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz. U. z 2004 roku Nr 4, poz. 27 z późn. zm.)
7.   7.   Reklamacje należy zgłaszać na maila podanego na stronie Pracowni Porannych Przyjemności najpóźniej w przeciągu 14 dni od zakończenia konkursu.
8.   Wygranych wybiorę ja po uprzednim sprawdzeniu wszystkich koniecznych do spełnienia punktów .



I nagroda z bliska:


Giveway / rozdanie / konkurs - Benefit zestaw Groovy kind a love


Giveway / rozdanie / konkurs - Benefit zestaw Groovy kind a love

Giveway / rozdanie / konkurs - Benefit zestaw Groovy kind a love
 W skład zestawu wchodzą:
- Benetint
- The POREfessional
- Paleta 4 cieni: Kiss Me I'm Tipsy,Tickle My Ivory, Gilt-y Pleasure, Shimmer Down,
- Tusz do rzęs They're Real
- Podwójny róż - Gimme Fever i Dandelion

Giveway / rozdanie / konkurs - Benefit zestaw Groovy kind a love

P.S. Ciekawa jestem czy wolicie 1 droższą nagrodę czy kilka mniejszych, jak np zestaw lakierów czy kosmetyków?















You Might Also Like

100 komentarze

  1. ale cudo... ja to się nawet nie zgłaszam, bo i tak nie wygram, ale powodzenia innym! :)
    btw chyba wolę kilka mniejszych .. ;-)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ooo, dzięki za odpowiedź. P.S. Zawsze warto próbować, bo nic się nie traci :)))

      Usuń
  2. -Obserwuje jako: Milena M
    -Lubię na facebooku jako: Milena Mn
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE (link)
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku https://www.facebook.com/milena.mn.3/posts/689806574411585
    - Mój mail to: millena90m@gmail.com
    Odpowiedź: Lubię oglądać haule zakupowe, czytać o nowościach jakie kupiłaś/ dostałaś (nie tylko kosmetycznych).
    Chętnie czytam recenzje kosmetyków do makijażu, uwielbiam oglądać swatche.
    Mile widziane posty porównawcze tańsze vs droższe, bitwa piaskowych lakierów itp.

    OdpowiedzUsuń
  3. -Obserwuje jako: Rudaaa12
    -Lubię na facebooku jako: rudaa12.blogspot.com
    -Mam Cię w blogrollu TAK, www.rudaa12.blogspot.com
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku TAK:

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=711499795574335&id=504313922959591

    - Mój mail to: kornelia.wlosiak@gmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o.. włosach, paznokciach, zakupach, denkach.... to właśnie te posty oglądam najchętniej na wszystkich blogach :)

    OdpowiedzUsuń
  4. -Obserwuje jako: Sandra Bałucka
    -Lubię na facebooku jako: Sandra Bałucka
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku NIE
    - Mój mail to: iitiismyliife@interia.pl
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o produktach do włosów, gdyż mam na ich punkcie fioła!
    Uwielbiam próbować nowych rzeczy, chociaż jestem młoda i staram się jak najbardziej dbać o włosy. Twoje posty są ciekawe, recenzje dobre więc jak coś polecisz wiem że jest godne uwagi :)
    Maseczki, szamponetki, farby, szczotki... o tak, to mój świat!
    A pudełeczko pomogłoby mi zagłębić się w tajemnice makijażu, które jeszcze, z powodu młodego wieku, odkrywam :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja przed chwilą już wygrałam więc teraz dam szansę innym :) :D

    OdpowiedzUsuń
  6. -Obserwuje jako:Daisy K
    -Lubię na facebooku jako: Dorota K
    -Mam Cię w blogrollu TAK/http://kolorowyswiatmarzen.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK/http://kolorowyswiatmarzen.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu/NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku/ https://www.facebook.com/kolorowyswiatmarzen/posts/249676535216066
    - Mój mail to: dorota61@onet.pl
    Odpowiedź:
    Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o haulach zakupowych, denkach, ulubieńcach kosmetycznych, makijażowych, porównaniach. Lubię czytać recenzje, także porównawcze, w ogóle ciekawe masz wszystkie posty. :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuje jako: Anita B
    -Lubię na facebooku jako: Anita Barbara
    -Mam Cię w blogrollu NIE – nie mam bloga
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE (link)
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link)https://www.facebook.com/anita.barbara.37/posts/227698094095511
    - Mój mail to: anita.barbara@onet.pl
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o...Tobie :) Bardzo lubię prywatę na blogach. To pozwala poznać bliżej gospodynię. Relacje z imprez, wakacji, wyjazdów. Wpisy o Twoich planach, poglądach, rzeczach, które lubisz i które sprawiają Ci przyjemność ( "Moje małe przyjemności" - świetny tag.). Lubię też recenzję ekskluzywnych kosmetyków. Prawie ich nie kupuję, ale poczytać lubię :) Niekosmetyczni ulubieńcy też są fajni. Co czytasz, co oglądasz, co jesz i na co wybierasz się do kina. To lubię. Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  8. -Obserwuje jako: Wergas12
    -Lubię na facebooku jako: Weronika H.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu TAK/NIE (link)
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link) -
    - Mój mail to: wergas14@wp.pl
    Odpowiedź:
    Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o... wykonanych przez ciebie makijaży. Bardzo mnie to inspiruję :)

    OdpowiedzUsuń
  9. -Obserwuje jako:Z miłości do paznokci.
    -Lubię na facebooku jako:Natalia Kujawska-Pankowska.
    -Mam Cię w blogrollu TAK.http://zmiloscidopaznokci.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga TAK.http://zmiloscidopaznokci.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu TAK/NIE (link) NIE.
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link) -https://www.facebook.com/natalia.kujawska.148
    -Mój mail:natalia_87.87@o2.pl
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o...recenzjach kosmetycznych,porównaniach ich,paznokciach,makijażach krok po kroku bo jestem początkująca..stylizacjach paznokci,zakupach,pielęgnacji włosów bo mam z tym problem i to na tyle..Ogólnie nie musisz za dużo zmieniać,bo i tak uważam,że to jest jeden z najlepszych blogów jakie podglądam :) Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  10. -Obserwuje jako: Ala makota
    -Lubię na facebooku jako: Izabela Rx
    -Mam Cię w blogrollu TAKhttp://www.bloglovin.com/en/blog/5774717 Izabela Rx
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: nie mam bloga
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE (link) brak bloga
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link)https://www.facebook.com/IzabelaRxx/posts/288286291333429
    - Mój mail to: IzabelaRx@code-logic.pl
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o...
    różnorakich rezcenzjach, doświadczeniach, modzie.
    Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o...swoich przejmonisciach które sprawiaja radośc itd.

      Usuń
  11. -Obserwuje jako: Bery
    -Lubię na facebooku jako:Klaudia Lenard
    -Mam Cię w blogrollu nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK :http://berypassions.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu TAK/NIE (link)
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link):nie
    - Mój mail to:claaudiiia@gmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o...przepisach,tak jakos nazwa mi sie kojarzy ze oprocz kosmetyków z checia poczytalabym jakies przepisy :)

    Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o...trych kosmetykach z drozszej i wyzszej polki , bo pomarzyc zawsze mozna :)

    OdpowiedzUsuń
  12. -Obserwuje jako: Kobiety-przodem
    -Lubię na facebooku jako: Paulina B.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://kobiety-przodem.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    -Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link) NIE
    -Mój mail to: bialekpaaulina@gmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o recenzjach, wszelkich porównaniach i nowościach kosmetycznych! :)

    OdpowiedzUsuń
  13. ♥ Obserwuję jako: Engelous
    ♥ Lubię na Facebooku jako: Anna Kar
    ♥ Mam Cię w Blogrollu: Nie
    ♥ Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: Nie
    ♥ Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu: Nie
    ♥ Wstawiłam link do rozdania na Facebooku: https://www.facebook.com/anna.karrr.5/posts/10201622528237645
    ♥ Mój e-mail: aniadiabli@buziaczek.pl
    ♥ Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych przyjemności chciałabym częściej czytać o haulach kosmetycznych i o recenzjach kosmetyków do pielęgnacji twarzy i kosmetyków kolorowych.

    Pozdrawiam serdecznie :)

    OdpowiedzUsuń
  14. -Obserwuje jako: Virtual_girl933
    -Lubię na facebooku jako: Polly Quenst
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku NIE
    - Mój mail to: pingwinowa@tlen.pl
    Odpowiedź:
    Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o swoich zużyciach i co możesz z nich polecić, a co nie, haule zakupowe. Lubię też czytać o Twoich sposobach na pielęgnacje ciała :)

    OdpowiedzUsuń
  15. -Obserwuje jako: Paula
    -Lubię na facebooku jako: Paulina Konopnicka
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku NIE
    - Mój mail to: heroine657@gmail.com
    Odpowiedź:
    W pracowni bym chciała więcej zdecydowanie recenzji kosmetyków i postów o makijażach :)

    OdpowiedzUsuń
  16. -Obserwuje jako: Katarzyna Wierzba
    -Lubię na facebooku jako: Kasia W.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link) https://www.facebook.com/katarzyna.wierzba1/posts/744037665648190
    - Mój mail to: kaja350@vp.pl
    Odpowiedź: Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o kuchni,modzie,kosmetykach i makijażu.Nie ograniczasz się tylko do jednej dziedziny,dzięki czemu jest różnorodnie i ciekawie.Każda z nas znajdzie coś dla siebie :)

    OdpowiedzUsuń
  17. -Obserwuje jako: nazwa wyświetlana Sandi Cullen
    -Lubię na facebooku jako: Sandi Cullen
    -Mam Cię w blogrollu /NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1398550880430753&id=100008275627866
    - Mój mail to: niunia3_17@o2.pl
    Odpowiedź:
    Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o różnych fantastycznych potrawach. Kiedy to czytam ( i ogladam ) to aż ślinka cieknie :)

    OdpowiedzUsuń
  18. -Obserwuje jako: Mysterka
    -Lubię na facebooku jako: Ewelina J
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku NIE
    - Mój mail to: mysterkablog@gmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o modzie oraz niekonwencjonalnych połączeniach ubrań, dodatków czy kolorów. :)

    OdpowiedzUsuń
  19. -Obserwuje jako: Marcelka-fashion
    -Lubię na facebooku jako: Maria S.-w.
    -Mam Cię w blogrollu nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: nie
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku https://www.facebook.com/maria.smolarek.3/posts/669589879774073
    - Mój mail to: smolarekmaria@gmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o...
    Twoich zakupach, nowościach, zarówno kosmetycznych, jak i tych w szafie :)

    OdpowiedzUsuń
  20. -Obserwuje jako: Sylwia Bomba
    -Lubię na facebooku jako: Sylvia B.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku : https://www.facebook.com/sylvia.bomba.5/posts/247393722132637
    - Mój mail to: (podaj swój mail na który mam się kontaktować w razie wygranej)
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o nowościach kosmetycznych, pielęgnacji włosów.

    OdpowiedzUsuń
  21. -Obserwuje jako: Benia besia
    -Lubię na facebooku jako: Bernadeta B.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga:\NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku:https://www.facebook.com/bernadeta.bomba/posts/702211789839650
    - Mój mail to: bernadetaaa@interia.pl
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o recenzjach kosmetycznych
    l

    OdpowiedzUsuń
  22. -Obserwuje jako: Zareklamowana Paula
    -Lubię na facebooku jako: Paulina J
    -Mam Cię w blogrollu TAK link do bloga: www.zareklamowane-przereklamowane.blogspot.com
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link) nie
    - Mój mail to: lovely-paula@wp.pl
    Odpowiedź:
    Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz recenzje kosmetyków i podajesz super smaczne przepisy :) Tego chciałabym czytać jak najwięcej.

    OdpowiedzUsuń
  23. -Obserwuje jako: Delphine Angua
    -Lubię na facebooku jako: Delphine A.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku https://www.facebook.com/delphine.angua.73/posts/1406333762981628
    - Mój mail to: anguazuberwaldu@gmail.com
    Odpowiedź: Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o swoich ulubieńcach. Mogę porównać, czy mamy podobne opinie o jakimś produkcie albo znaleźć coś nowego, co mnie zainteresuje:)

    OdpowiedzUsuń
  24. Ojej, nagroda marzenie - wolę jednak jedną droższą niż kilka mniejszych. :)
    -Obserwuje jako: Fabryczna
    -Lubię na facebooku jako: Zakupowa Fabryczna
    -Mam Cię w blogrollu TAK http://zakupowafabryczna.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://zakupowafabryczna.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku nie
    - Mój mail to: fabryczna23@onet.eu
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o TOBIE! :D

    OdpowiedzUsuń
  25. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  26. -Obserwuje jako: Goszka Mała
    -Lubię na facebooku jako: Goszka S
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku nie
    - Mój mail to: kaorielric@gmail.com
    Odpowiedź:
    Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz recenzje! Uwielbiam zbierać informacje o interesujących mnie kosmetykach przed zakupem, często też bywało, że dany produkt zaciekawił mnie po twojej recenzji ^^

    OdpowiedzUsuń
  27. -Obserwuje jako: Teresa Mk
    -Lubię na facebooku jako: Teresa M
    -Mam Cię w blogrollu TAK – http://terereniamk.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://terereniamk.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu TAK http://terereniamk.blogspot.com/2014/05/blog-post.html
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku : https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1379690888985973&id=100008352240094
    - Mój mail to: terenia1234mk@interia.pl
    Odpowiedź: Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o... nowościach, recenzjach kosmtycznych! Wiem co kupować, a czego nie! DZIĘKUJĘ Ci za to :) !

    OdpowiedzUsuń
  28. -Obserwuje jako: Misiunia
    -Lubię na facebooku jako: Karolina P.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK: misiunia.blogspot.com
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku NIE
    - Mój mail to: misiunia.kanka@wp.pl
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o... jedzeniu! Najwspanialsza z porannych przyjemności, a dobre,sprawdzone przepisy to coś, czego nigdy nie jest zbyt wiele :)

    OdpowiedzUsuń
  29. obserwuję jako: mauueSt
    blogroll - nie
    powiadomienie w postaci notki na blogu - http://mauuest.blogspot.com/2014/05/pracownia-porannych-przyjemnosci-kto.html
    link na fb: https://www.facebook.com/anita.stanczak.3
    e-mail: mauestk@gmail.com

    odpowiedź: na blogu chciałabym czytać o tym co CIEBIE interesuje aby bliżej poznać Ciebie, Twoje zainteresowania i upodobania :)
    blog urodowy wiąże za sobą nie tylko aspekt kosmetyczny ale również inne :)

    OdpowiedzUsuń
  30. -Obserwuje jako: K. Kasieńka
    -Lubię na facebooku jako: Kosmetyko Maniaczki
    -Mam Cię w blogrollu TAK http://kosmetyko-maniaczki.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://kosmetyko-maniaczki.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku: https://www.facebook.com/kachakaskakasienka.brak/posts/1435765973339387
    - Mój mail to: kachakaskakasienka@gmail.com
    Odpowiedź:
    Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o ...sobie. Pokazujesz swój styl- zarówno w makijażu jak i sposobie ubioru. Lubię też posty o własnych pomysłach na kosmetyki- albo coś co sama mogę "zgapić" i zrobić w domu, albo o jakichś mniej popularnych- dzięki temu można odkryć wiele perełek!

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuje jako: kotka1412
    Lubię na facebooku jako: Weronika K.
    Mam Cię w blogrollu NIE
    Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    Wstawiłam link do rozdania na facebooku NIE
    Mój mail to: juki5@wp.pl
    Odpowiedź:
    Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o nowinkach kosmetycznych. Wszystko posty są wspaniałe, ukazujesz w nich siebie i ciekawie się to czyta :)

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuje jako; Kasia Rosol
    Lubię na facebooku jako:Kasia Rosół
    Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    Wstawiłam link do rozdania na facebooku:https://www.facebook.com/rosolkasia/posts/462324397244956
    - Mój mail to:rosolkasia@poczta.fm
    Odpowiedź:Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności mogę znależć interesujące mnie nowinki kosmetyczne , fajny styl pisania i ciekawe spostrzeżenia wciągają na długi czas , zanik zainwestuję w jakiś kosmetyk często szukam opinii na blogu ,,oby tak dalej i życzę powodzenia :)
    ,

    OdpowiedzUsuń
  33. -Obserwuje jako: Magda x
    -Lubię na facebooku jako: Magdalena Kr
    -Mam Cię w blogrollu: nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://lilac-fleur.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu: nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku: nie
    - Mój mail to: magdalenakr96@gmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać recenzje produktów kosmetycznych :) Zawsze przed kupnem jakiegoś produktu je czytam, bądź dzięki recenzjom je kupuję :)

    OdpowiedzUsuń
  34. -Obserwuje jako: Paulina Brozowska
    -Lubię na facebooku jako: Paulla Beauty
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://www.paulla-beauty.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku NIE
    - Mój mail to: paulina.brozowska@gmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o tym co najbardziej lubię, czyli recenzje kosmetyków pielęgnacyjnych, projekty denko i ulubieńcy

    OdpowiedzUsuń
  35. -Obserwuje jako: xkeylimex
    -Lubię na facebooku jako: Kachna P.
    -Mam Cię w blogrollu TAK http://xkeylimex.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku https://www.facebook.com/kaylime/posts/883937368301577
    - Mój mail to: kaylime@onet.pl
    Odpowiedź: Lubię, kiedy piszesz o nadchodzących nowościach kosmetycznych (bo takie świeże informacje z reguły nie pojawiają się na większości blogów) oraz o różnościach nie-kosmetycznych (tak jak na przykład ostatnio o tym projektancie mody).

    OdpowiedzUsuń
  36. -Obserwuje jako: strawberry
    -Lubię na facebooku jako: Iwona Ż
    -Mam Cię w blogrollu TAK http://www.strawberry-blog.pl/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku https://www.facebook.com/pages/Strawberry-blog/146797112143594?ref=hl
    - Mój mail to: strawberry.beauty.blog@gmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym, aby pojawiały się również posty związane z...to bardzo trudne pytanie, pracownia kojarzy mi się z miejscem mojej pracy czyli Pracownią Terapii Zajęciowej tam zajmujemy się sprawami życia codziennego, ale również rozwijamy pasje i zainteresowania uczestników. Dlatego, tutaj również chciałabym w sposób przyjemny spędzać czas czytając o tym co tak naprawdę interesuje Ciebie, bo to przecież Twoje miejsce, a my jesteśmy Twoimi czytelnikami. Ja uwielbiam posty w których mogę się czegoś nauczyć np. różnego rodzaju div'y - nie tylko kosmetyczne! Jak wiele osób lubię również wszelkie denka - to pozwala unikać mi nieudanych zakupów, uwielbiam również posty kulinarne - uczę się gotować :D

    OdpowiedzUsuń
  37. -Obserwuje jako: Klaudia kowalczyk
    -Lubię na facebooku jako: Klaudia Kowalczyk
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://apetycznykasek.blogspot.com
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku: nie
    - Mój mail to: obiektyw0@op.pl
    Odpowiedź:
    Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o sobie i swoim życiu codzienny,

    OdpowiedzUsuń
  38. -Obserwuje jako: Annabel
    -Lubię na facebooku jako: Annabel Tk
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://kolorowy-kraj.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku TAK https://www.facebook.com/kolorowykraj/posts/707652135958749
    - Mój mail to: annabel-89@o2.pl
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać recenzje kosmetyków pielęgnacyjnych :)

    OdpowiedzUsuń
  39. -Obserwuje jako: Doll Eyes
    -Lubię na facebooku jako: nie
    -Mam Cię w blogrollu nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: tak http://dolleyess.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku nie
    - Mój mail to: yuzuriha@autograf.pl
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o... bieliźnie!

    OdpowiedzUsuń
  40. -Obserwuje jako: Mariola
    -Lubię na facebooku jako: Mariola W.
    -Mam Cię w blogrollu nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: nie
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link): https://www.facebook.com/mariola.wisniewska.313/posts/626274967464685
    - Mój mail to: mariola.wisnie[małpa]gmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o..posty dotyczące recenzji kosmetyków.

    OdpowiedzUsuń
  41. Witaj :)

    W odpowiedzi na Twoje pytania udzielam następujących odpowiedzi :)

    1. Obserwuję bloga jako: Sandi Stolarczyk
    2. Lubię na fb: Sandra Stolarczyk
    3. blogroll - nie
    4. powiadomienie na pasku bocznym: nie - gdyż nie prowadzę bloga tylko do konkursów :) jestem tu bo lubię chłonąć czyjąś pracę
    5. brak notki na blogu
    6. dodałam notkę na fb o rozdaniu (udostępnienie publiczne) - > https://www.facebook.com/sandra.stolarczyk.946
    7. Mój e-mail: sandissto@gmail.com

    Odpowiedź na pytanie: Na Twoim blogu oraz profilu facebookowym chciałabym czytać o wielu rzeczach tak naprawdę. Zawsze oprócz wpisu czytam komentarze, bo można tam znaleźć równie ciekawe treści co w samym wpisie. Myślę, że to Twoja zasługa jako autorki, że ludzie tak chętnie się tu wypowiadają.
    Np chciałabym przeczytać o tym:

    * jak gospodarujesz swój czas wolny?
    * dlaczego założyłaś bloga
    * abyś chwaliła się swoim wyczuciem oraz umiejętnościami
    * abyś mogła się WYGADAĆ dla NAS i może będziemy w stanie pomóc, pocieszyć, może nie wysłuchać bo się nie da ale WYCZYTAĆ :)
    * o pamiętniku lub życiu rodzinnym
    * o dokumentowanie wspomnień, dzielenie się przeżyciami i radami dotyczących podróży (kocham podróże)


    Jeżeli chodzi o nagrody: preferuję zestawy czyli kilka mniejszych produktów :)


    Pozdrawiam, Sandra Stolarczyk

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. + punkt 6. udostępnienie z Twojego profilu na fb: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=732390916800073&set=a.416327638406404.89544.416324191740082&type=1&relevant_count=1

      :)

      Usuń
  42. Obserwuje jako: Justyna Wisniewska
    -Lubię na facebooku jako: Justyna W (mysiakowa)
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://drobiazgowarupieciarnia.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link)nie
    - Mój mail to:wisniewskajus@wp.pl
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o...juz czytam o wszystkim co chcę tyle mi wystarczy :)

    OdpowiedzUsuń
  43. -Obserwuje jako: justi912
    -Lubię na facebooku jako: Justyna P
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku NIE
    - Mój mail to: magda38912190@hotmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o ulubieńcach kosmetycznych najlepiej o tych w przystępnej cenie ;)

    OdpowiedzUsuń
  44. 1. obserwuję: Katie surma
    2. fb: Kamila M. (Młynarczuk)
    3. blogroll NIE
    4. pasek na blogu NIE
    5. notka / baner na blogu NIE
    6. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=732390916800073&set=a.416327638406404.89544.416324191740082&type=1
    7. kamism90@gmail.com


    Odpowiedź: Na blogu chciałabym również czytać o:
    - modzie - o tym jakie kolory, fasony, modele lubisz poczawszy od butów po paski czy rękawiczki stylizacje też śmiało mogę się pojawić :)
    - relacje z targów kosmetycznych, "pokazów mody" jeżeli czymś takim się interesujesz :)
    - recenzja książki, filmu
    - styl życia - sport, zdrowe jedzonko PRZEPISY !! przepisów nigdy mało więc czytelniczki mogłyby się wymienić między sobą, a może i Ty na coś byś smaka złapała :)
    - fajną sprawą jak dla mnie jest opisanie swoich miejscowości / miast / wsi - tam gdzie mieszkamy, co fajnego można zobaczyć może jakieś fajne miejsca gdzie można odpocząć, wyluzować się, pojechać usiąść i poczuć się jak w domu :)))
    w takim opisie Ty opisujesz swoje miasto / miejscowość, a czytelniczki opisują swoje miejsca i dzięki temu również poznajesz swoich czytelników być może kiedyś będziesz gdzieś tuż obok i przypomnisz sobie o takim miejscu, a jeżeli nie będziesz pamiętała to wchodzić na bloga i wiesz gdzie się kierować :) ja np. lubię podróże więc takie sprawy mnie interesują :)


    Wydaje mi się właśnie, że blog to nie tylko mazidełka do oczu, ust i ciała ale też trochę nasze życie przelane przez klawiaturę do czytelnika właśnie bo jeżeli ludzie TU wracają, czytają i komentują tzn, że jesteś osobą, którą dobrze się czyta i myślę, że to się ceni taki kontakt z drugim światem, a to niektórym ciężko jest złapać :)

    OdpowiedzUsuń
  45. -Obserwuje jako: Patt
    -Lubię na facebooku jako: Patrycja R.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link) NIE
    - Mój mail to: patrycjarod18@interia.pl
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać lakierach do paznokci. Jestem uzależniona od malowania paznokci różnymi barwnymi kolorami więc z wielką przyjemnością zobaczę jakies nowe kolorki lub chętnie poczytam o róznych domowych sposobach na pielęgnację skóry, różne diy itp :)

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję jako - Magda Kłos
    Lubię na FB jako - Madi Kaa
    Blogroll - nie
    Pasek boczny - nie, nie mam bloga :)
    Notka na temat rozdanie - nie,nie mam bloga.
    Link na FB o roztaniu - TAK -https://www.facebook.com/magdalena.klos/posts/10203714170151746
    Mail - madzia_zmc@tlen.pl
    Odpowiedź - Ostatnio bardzo interesuję się tematyką kosmetyków naturalnych więc bardzooooo chłonę całą wiedzę i nowinki a ich temat i właśnie o tym chciała bym czytac :)

    OdpowiedzUsuń
  47. -Obserwuje jako: Naughty Girl
    -Lubię na facebooku jako: Naughty Girl
    -Mam Cię w blogrollu TAK/http://joanna-giovanna.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK/http://joanna-giovanna.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu TAK/NIE (link)
    - Wstawiłam - nie
    - Mój mail to: naughtygirl0106@interia.pl
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o modzie ;)

    OdpowiedzUsuń
  48. -Obserwuje jako: Felicity Gold
    -Lubię na facebooku jako: Fit & Happy & Pretty
    -Mam Cię w blogrollu Nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://szalonakosmetykoholiczka.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu: Nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku: Nie
    - Mój mail to: emilia1367@wp.pl
    Odpowiedź: Ciężko mi coś powiedzieć na ten temat bo dopiero dołączyłam do Twoich obserwatorów, ale na pewno bardzo lubię czytać posty o makijażach (jak zrobić krok po kroku) a także wszelkie haule kosmetyczne ;)

    OdpowiedzUsuń
  49. -Obserwuje jako: Kasia Noga
    -Lubię na facebooku jako: Kasia N
    -Mam Cię w blogrollu nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://kasia-chocolate-and-chili.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku nie
    - Mój mail to: kasianoga457@o2.pl
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o ciekawych trikach w makijażu , może więcej tagów. Tagi to coś co uwielbiam z chęcią dowiedziałabym się o autorce postów troszkę więcej ;)

    OdpowiedzUsuń
  50. Zapraszam na bloga z konkursami/rozdaniami, możesz dodać także swój konkurs ; )
    http://blogowekonkursy.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  51. -Obserwuje jako: kasia sobczyk
    -Lubię na facebooku jako: kasia julka s.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku TAK https://www.facebook.com/katarzyna.sobczyk.395?ref=tn_tnmn
    - Mój mail to: kasia@alefajnie.pl

    Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o swoich przemyśleniach. Jak najwięcej.
    Nie będę ukrywała, że jestem z Twoim blogiem od niedawna, ale to może być miłość od pierwszego wejrzenia - bardzo podoba mi się styl Twojego pisania, miękki sposób, w jaki obrazowo przekazujesz swoje odczucia - to sprawia, że nie tylko doskonale się czyta Twoje teksty, ale i chce się do nich wracać :)
    Siedzę sobie teraz pośród ciemnj nocy i czytam artykuł za artykułem i już wiem, że rano z przyjemnością do nich wrócę, do Pracowni :P
    A z rzeczy bardziej "konkretnych"? Chciałabym u Ciebie przeczytać więcej o łączeniu makijaży ze stylizacjami, o ciekawych i smacznych miejscach do zwiedzenia i wydarzeniach do przeżycia.
    I pzrede wszystkim chciałabym dowiedzieć się więcej o Tobie - Twoich pasjach i pracy w pijarze, którym sama się interesuję, o byciu redaktorką od środka i po prostu o byciu kobietą!

    pozdrawiam,

    Kasia

    OdpowiedzUsuń
  52. Obserwuje jako : Kwiatuszekk95
    Lubię na FB jako : Emilia Pisarczuk
    e-mail : emiliapisarczuk0809@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  53. Obserwuje jako: kasia
    -Lubię na facebooku jako: nie
    -Mam Cię w blogrollu nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga:tak http://taczycowakasia.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link) nie
    - Mój mail to: miecznik.katarzyna@gmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o włosach, paznokciach, makijażu :)

    OdpowiedzUsuń
  54. -Obserwuje jako: Iwona K
    -Lubię na facebooku jako: Iwona K
    -Mam Cię w blogrollu: NIE –
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK: http://ivi-art.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link): nie
    - Mój mail to: ivi.kalinowska@gmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o... Dopiero dziś zawitałam w Twoje progi i nie mogę się wypowiedzieć. Bardzo lubie czytać na blogach jak krok po kroku zrobic makijaż, o kosmetykach naturalnych i ogólnie o własnych przemysleniach :)

    Pozdrawiam!!

    OdpowiedzUsuń
  55. obserwuję jako: Ilona Siok
    fb: Ilona Młynarczuk
    blogroll nie
    powiadomienie na pasku bocznym nie
    notka do rozdania nie
    link na fb tak: https://www.facebook.com/ilona.kacprzyk.77
    mój e-mail: ilona.siok@onet.pl


    Na blogu chciałabym czytać nie tylko o modzie, urodzie, stylizacjach ale także o podróżach i o Twojej pracy "od kuchni" chciałabym poznać tajniki Twojej pracy i móc chociażby nadać zarys temu co robisz :)

    OdpowiedzUsuń
  56. Hey, hey! :d zawalczę u Ciebie!:)
    -Obserwuje jako: chell ria
    -Lubię na facebooku jako: chell ria
    -Mam Cię w blogrollu TAK www.kabooria.blogspot.com
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK www.kabooria.blogspot.com
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku https://www.facebook.com/chell.ria.1
    - Mój mail to: chellaria@interia.pl
    Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o...makijażu!
    i zapraszam do mnie na www.kabooria.blogspot.com!:)

    OdpowiedzUsuń
  57. Ale cudny zestaw! w sam raz na wakacje, aby nie tachać całej kosmetyczki :D marzenie!!

    -Obserwuje jako: Mariska
    -Lubię na facebooku jako: Anita S
    -Mam Cię w blogrollu TAK www.psychodelax3.blogspot.com
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK www.psychodelax3.blogspot.com
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku https://www.facebook.com/anitkaaaaa/posts/882307441784650
    - Mój mail to: psychodelax3@interia.pl
    Odpowiedź: Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o wszystkim! Piszesz tak czytelnie, że chce się czytać!
    No i podoba mi się strasznie to, że nie skupiasz się na jednym temacie. Na Twoim blogu można znaleźć wszystko, w dobrym znaczeniu :))

    OdpowiedzUsuń
  58. Hej,

    dodałem Twój post do świeżo założonej strony zrzeszającej organizatorów konkursów i czytelników: http://rozdajemy24.pl :)

    Pozdrawiam i powodzenia dla uczestników ;)

    OdpowiedzUsuń
  59. -Obserwuje jako: Aleksandra Murat
    -Lubię na facebooku jako: Ola Murat
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://bransoletkownia.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku NIE
    - Mój mail to: murat.aleks@gmail.com
    Odpowiedź: Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o kulinariach - zwłaszcza dlatego, że przepisy są proste, a jednocześnie pyszne :)

    OdpowiedzUsuń

  60. -Obserwuje jako: Carolencia
    -Lubię na facebooku jako: Carolencia BLOG
    -Mam Cię w blogrollu /NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: /NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku tak https://www.facebook.com/pages/Carolencia-BLOG/1382472845345912
    - Mój mail to: karoolazajaczkowska@gmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o...
    lub
    Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o

    OdpowiedzUsuń
  61. -Obserwuje jako: andziaa87
    -Lubię na facebooku jako: Anna Be
    -Mam Cię w blogrollu /NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link) https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1433879666878114&id=100007682835040
    - Mój mail to: ona_25a@wp.pl
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o...tym jak unikać wpadek makijażowych, ponieważ jestem początkująca i czasami zdarzają mi się błędy.

    OdpowiedzUsuń
  62. -Obserwuje jako: Izabela Jędrasik
    -Lubię na facebooku jako: Izabela Izu J.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku https://www.facebook.com/izabela.i.pietkiewicz
    - Mój mail to: izuu89@gmial.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o... Ciężko coś wymyślić bo znajduję u Ciebie same ciekawostki, chociaż podglądam od niedawna :) Ale chętnie zobaczę wiecej makijaży w Twoim wykonaniu, są proste a jednocześnie bardzo inspirujące :)

    OdpowiedzUsuń
  63. Obserwuje jako: fantaghiro
    -Lubię na facebooku jako: Beata Korpecka Gardoń
    -Mam Cię w blogrollu nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: nie
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku tak:https://www.facebook.com/beata.korpecka/posts/10204155114502296
    - Mój mail to: fantaghiro@onet.eu
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o testach kosmetycznych,np porównanie tańszego podkładu do droższego,bardzo chciałabym także widzieć stepiki makijażu,a także trochę z lifestyle-np ciekawe wydarzenia na których byłaś,a także Twoje przemyślenia,obserwacje.itd.Chciałabym także poczytać o smacznych przepisach:))) ,polecanych miejscach,restauracjach,hotelach w Polsce:))

    OdpowiedzUsuń
  64. -Obserwuje jako: Asia Kolankowska
    -Lubię na facebooku jako: Asia K
    -Mam Cię w blogrollu nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://mycurledtheworld.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku NIE
    - Mój mail to: Asia_kol123@wp.pl
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać recenzje kosmetyków. :)

    OdpowiedzUsuń
  65. -Obserwuje jako: Science Woman
    -Lubię na facebooku jako: Hania B
    -Mam Cię w blogrollu TAK http://makeupibreakup.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://makeupibreakup.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link) nie
    - Mój mail to: hbanasiak@gmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym czytać porównania kosmetyków, odpowiedniki kosmetyków, zamienniki:)

    OdpowiedzUsuń
  66. -Obserwuje jako: mazgoo silent thelma
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK -http://mazgoo.blogspot.com/
    - Mój mail to:thelma87@tlen.pl

    Odpowiedź: Na blogu chciałabym czytac więcej notek bardziej osobistych ;) chciałabym abys pisała o sobie o tym co Cie zachwyca o tym co lubisz, o tym co ostatnio wzbudziło w Tobie jakieś większe emocje bez wzgledu na to czy było to jakies miejsce, sytuacja, kosmetyk czy film, dobrze czyta sie blogi w których ktoś poleca produkty czy dane punkty na mapie :) chciałabym abyś przede wszystkim pisała o tym co Cie interesuje ;) albo własnie odwrotnie zniechęca, nie ograniczaj się , nie zostawaj w sztywnych ramach :) jesteś niezykle ciepłą osobą ( takie wrazenie odniosłam po paru postach) lubię Twoj styl pisania :) dlatego zycze Ci abyś zawsze pisała z serca :) to jest sukces do szczęścia i czytelników :) jeśli jestes otwarta i prawdziwa ludzie nie znikną po rozdaniu a zostaną na dłużej by razem z Tobą "zwiedzać" świat kosmetyczny czy nie :) ściskam i pozdrawiam :) Magda!

    OdpowiedzUsuń
  67. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  68. Obserwuje jako: Agata Musielak
    -Lubię na facebooku jako: Agata Musielak
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku: NIE
    - Mój mail to: life.of.modeline@wp.pl
    Odpowiedź: Lubię czytać o nowościach jakie kupiłaś (nie tylko kosmetycznych).
    Chętnie czytam recenzje kosmetyków do makijażu, choć nie używam ich za często bo mam dopiero 13 lat.

    OdpowiedzUsuń
  69. -Obserwuje jako: Zimne dłonie.
    -Lubię na facebooku jako: Emilia Kowalczyk
    -Mam Cię w blogrollu nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga:NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku nie
    - Mój mail to: zimne.dlonie@gmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o... domowych sposobach na piękny wygląd, DIY.

    OdpowiedzUsuń
  70. Obserwuję jako: swita77
    -Lubię na facebooku jako: Magdalena Ś.
    -Mam Cię w blogrollu: NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu: NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=732390916800073&set=a.416327638406404.89544.416324191740082&type=1&theater
    - Mój mail to: szczurek7704@gazeta.pl

    Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o perfumach. Jako że jestem osobą uzależnioną od pięknych zapachów lubię poznawać perfumeryjne fascynacje (bądź rozczarowania;)) właścicieli bloga. Ulubione perfumy to dla mnie zapachowa wizytówka blogerki która sprawia, że lepiej ją poznaję, patrząc na nią przez pryzmat zapachowych nut. Od razu łatwiej mi wyobrazić sobie osobę, którą odwiedzam w wirtualnej rzeczywistości. Jest to też dobra okazja do wymiany poglądów a może i burzliwej dyskusji ;) Zawsze ciekawi mnie jak inni odbierają podobne zapachy. Jest to też z pewnością ciekawe doświadczenie, bo często perfumy potrafią pachnieć zupełnie inaczej na różnych osobach. Myślę, że świat zapachów byłby ciekawym urozmaiceniem na blogu, w końcu to również część świata urody i piękna ;)

    OdpowiedzUsuń
  71. Obserwuje jako: Sabinka Matusik
    -Lubię na facebooku jako: Sabina M
    -Mam Cię w blogrollu TAK http://sabinkamatusik.blogspot.com
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://sabinkamatusik.blogspot.com
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu: NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku : TAK https://www.facebook.com/sabinka.em/posts/1424132534529502
    - Mój mail to: sabinka.em@o2.pl
    Odpowiedź:
    Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o... nowościach kosmetycznych, kocham czytać Twoje recenzje :)

    OdpowiedzUsuń
  72. -Obserwuje jako: Kolorowy Świat make Upu
    -Lubię na facebooku jako: Sylwia W
    -Mam Cię w blogrollu Nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga:NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu TAK http://kolorowyswiatmakeupu.blogspot.com/
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku tak https://www.facebook.com/sylwia.wiercinska
    - Mój mail to: Niki27@interia.eu
    Odpowiedź:
    Bardzo lubię czytać o nowościach kosmetycznych i ich recenzjach lepiej dowiedzieć się informacji na temat danego kosmetyku zanim się go kupi :)

    OdpowiedzUsuń
  73. -Obserwuje jako: Ania
    -Lubię na facebooku jako: Po tej stronie lustra
    -Mam Cię w blogrollu TAK http://potejstronielustra.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku Nie
    - Mój mail to: hempafulkolandia@gmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać recenzje kosmetyków:) Zarówno tych pielęgnacyjnych, jak i kolorowych. Uwielbiam tego typu wpisy, bo dzięki nim łatwiej mi ocenić, czy dany produkt ma szansę sprawdzić się u mnie i zdecydować się na jego zakup:) Dzięki takim wpisom często też odkrywam nowe ciekawe produkty, o których istnieniu wcześniej nawet nie wiedziałam:)

    OdpowiedzUsuń
  74. -Obserwuje jako: Asiangirl
    -Lubię na facebooku jako: Klaudia L
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku NIE
    - Mój mail to: Klaudiaa95@op.pl
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o... kosmetykach azjatyckich, głównie koreańskich. Są one dobre jakościowo, poza tym jestem ich wielką fanką :)
    Pozdrawiam !

    OdpowiedzUsuń
  75. Obserwuje jako: Joanna Wu

    -Lubię na facebooku jako: Zoe A

    -Mam Cię w blogrollu :NIE

    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE

    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu :NIE

    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku : TAK https://www.facebook.com/zoe.adams.144/posts/259526837584338

    - Mój mail to: belfastgirl@wp.pl

    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o porannych przysmakach. Ze względu na to, że moją codzienną poranną przyjemnoscią jest kawka, koktajl lub herbata z chęcią poczytałabym o nowych smakach, łączeniu ich, O koktajlach warzywnych I owocowych, o orientalnych herbatkach nie z tego swiata i o aromatycznych kawach z głębi dżungli. Taka lekka lektura z rana w towarzystwie dobrego soczku byłaby idealnym bodźcem do działania na cały długi dzień.

    OdpowiedzUsuń
  76. Obserwuję jako: Sandra B.
    Lubię na facebooku jako : Sandra Bałucka
    Email: iitiismyliife@interia.pl

    nic więcej nie robiłam :)

    Odpowiedź : Fajnie byłoby jeśli wprowadziłabyś coś takiego jak kategoria "Kosmetyki dla młodych twarzy" czyli kosmetyki dla nastolatek! Jestem młoda mam dopiero 14 lat, ale niedoskonałości nie dają o obie zapomnieć. Chciałabym je jakoś ładnie zatuszować, ale też nie zniszczyć sobie cery jeśli mogę tak powiedzieć. Wiem że jesteś dorosła, ale fajnie byłoby coś takiego poczytać, dlatego że wiem że dużo nastolatek (w tym moje koleżanki) czytają twojego bloga :)
    Częściej chciałabym też czytać o produktach do włosów, ponieważ bardzo o nie dbam. Włosy są atutem każdej dziewczyny więc staram się o ich jak najlepszy wygląd. Porady co do włosów, jakie szampony są dobre na taki a taki rodzaj włosow i coś w tym stylu. Buziaki ;*

    OdpowiedzUsuń
  77. -Obserwuje jako: setfiretotherain
    -Lubię na facebooku jako: Frozen malibu
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://frozenmalibu.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku -
    - Mój mail to: niezapominajki91@gmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o kosmetycznych nowościach. Jestem kosmetykoholiczką, więc wszelkie tego typu nowinki bardzo mnie ciekawią :D

    OdpowiedzUsuń
  78. - Obserwuje jako: InIaxD
    - Lubię na facebooku jako: Eliza M
    - Mam Cię w blogrollu: TAK (truskawkowa-pomadeczka.blogspot.com)
    - Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK
    - Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu: TAK (http://truskawkowa-pomadeczka.blogspot.com/2014/06/black-n-white-rozdania.html)
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku: NIE
    - Mój mail to: eliza-markowska@tlen.pl
    - Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o Twoich zdobyczach (haul'e c;) ponieważ uwielbiam oglądać jakie wspaniałe kosmetyki ludzie kupują :D Ponadto lubię informację o nowościach kosmetycznych c:

    OdpowiedzUsuń
  79. -Obserwuje jako: Pink Lipstick
    -Lubię na facebooku jako: Agata Ce
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK pinklipstickmua.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu: NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku: TAK http://pracowniaporannychprzyjemnosci.blogspot.com/2014/05/kto-chce-piekny-zestaw-od-benefit.html
    - Mój mail to: pinklipstickmua@gmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o tematach włosowych, chętnie bym poczytała o pielęgnacji włosów, jakiś domowych sposobach na kosmetyki. Lubię tez oglądać serię postów "Tydzień w zdjęciach" oraz haule zakupowe :) Chociaż i tak uważam, że u Ciebie na blogu jest pełna różnorodnośc i to mnie cieszy :))

    OdpowiedzUsuń
  80. -Obserwuje jako: BlondeChemist
    -Lubię na facebooku jako: Blondwłosa Chemiczka
    -Mam Cię w blogrollu: NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://blondechemist.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu: NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku: NIE
    - Mój mail to: kornelia.kowalska2011@gmail.com
    Odpowiedź: Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o wszystkim. W sumie jestem nowa u Ciebie i nie miałam szansy zapoznać się jeszcze z większą ilością postów ale z tego co widziałam to tematyka jest tak szeroka, że każdy powinien znaleźć tutaj coś dla siebie :)

    OdpowiedzUsuń
  81. -Obserwuje jako: Kasia S
    -Lubię na facebooku jako: Kasia S
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku NIE
    - Mój mail to: katarzynkas23@gmail.com
    Odpowiedź: Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o... ulubieńcach i haulach <3

    OdpowiedzUsuń
  82. -Obserwuje jako: rudakita88
    -Lubię na facebooku jako: aleksandra u
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku NIE
    - Mój mail to: ruda_kita@gazeta.pl
    Odpowiedź: Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o... o tematach włosowych :)

    OdpowiedzUsuń
  83. -Obserwuje jako: Marta Muse
    -Lubię na facebooku jako: Marta M
    -Mam Cię w blogrollu: NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu: NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku NIE
    - Mój mail to: martamuse7@gmail.com
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o... Twoim guście muzycznym! :) Miło by było gdybyś wstawiała linki do lubianych przez Ciebie kawałków. Chętnie też zaglądałabym do postów w których porównywałabyś kosmetyki o podobnym przeznaczeniu. Takie mini rankingi :)

    OdpowiedzUsuń
  84. -Obserwuje jako: powietrzempijana23
    -Lubię na facebooku jako: Dominika K.
    -Mam Cię w blogrollu: nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: nie
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu: nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku: https://www.facebook.com/powietrzempijana/posts/781392498561027
    - Mój mail to: dominika909@poczta.fm
    - Odpowiedź: Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o... wszystkim! Jednak, mimo miłości do kosmetyków, najbardziej lubię wpisy kulinarne. Kiedy opisujesz przygotowanie potraw, mam wrażenie, że gotowanie to pestka dla każdego, nawet największego kuchennego laika i niezdary :) Świetne zdjęcia "krok po kroku", rzetelne opisy-to wszystko sprawia, że ślinka cieknie. Inspirujesz mnie, a mango lassi stało się ulubionym napojem całej rodziny-zwłaszcza do kurczaka masala. Tak trzymaj! :)

    OdpowiedzUsuń
  85. -Obserwuje jako: Kamila Lyll
    -Lubię na facebooku jako: nie
    -Mam Cię w blogrollu: TAK – http://swiat-lyll.blogspot.com
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu: NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku: NIE
    - Mój mail to: lylleill.lys@gmail.com
    Odpowiedź:
    Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o...przyjemnościach :) Wszystkim tym co sprawia, że kobieta czuje się lepiej :) W końcu sam tytuł bloga daje już nam podstawę do tego, iż będzie przyjemnie :D

    OdpowiedzUsuń
  86. -Obserwuje jako: Paulina Nowak
    -Lubię na facebooku jako: Paulina S
    -Mam Cię w blogrollu NIE gdyz nie posiadam
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku nie
    - Mój mail to: sliweczka37@o2.pl
    Odpowiedź:
    Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o jedzeniu znalazlam juz kilka przepisow do wyprobowania, uwielbiam gdy piszesz o modzie,urodzie,nowosciach... zreszta po co wiele pisac wystarczy napisac ZAJEFAJNY blog tak trzymac dalej...!!!
    Szansa na wygrana marna raczej mnie tu nawet nie zauwazych ale trzymam kciuki za dalsza super prace :)))

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. wszystkie odpowiedzi czytam, Twoją również Paulino :) Dzięki za komplement dotyczący bloga :)

      Usuń

  87. -Obserwuje jako: szeriapple owoc
    -Lubię na facebooku jako: (Ewelina K
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku https://www.facebook.com/ewelina.kochaniec.1/posts/1446861028896148
    - Mój mail to: szeriapple@gmail.com
    Odpowiedź:
    Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o jedzeniu! :) Twój blog jest inspiracją na wszystkie następne potrawy, które przygotuje:)

    OdpowiedzUsuń
  88. -Obserwuje jako: Serenitka B
    -Lubię na facebooku jako: Monika B
    -Mam Cię w blogrollu TAK http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku: https://www.facebook.com/monika.bochman/posts/769836066389800
    - Mój mail to: akasha162@interia.eu
    Odpowiedź: Na blogu Pracownia Porannych Przyjemności chciałabym częściej czytać o...Tobie:) Trochę więcej prywaty mile widziane:) Ostatnio pochłaniam też posty o produktach do włosów, mam na tym punkcie świra więc chętnie poczytam o nich u Ciebie:)

    OdpowiedzUsuń
  89. -Obserwuje jako: Anais Roue
    -Lubię na facebooku jako: Wioleta R.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku TAK https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=405113562965170&id=170692736407255
    - Mój mail to: wiola606@vp.pl
    Odpowiedź: Lubię gdy w Pracowni Porannych Przyjemności piszesz o kosmetykach. Wiem mało oryginalne, ale właśnie recenzję kosmetyczne lubię na blogach najbardziej :)

    OdpowiedzUsuń
  90. -Obserwuje jako: nazwa wyświetlana dobiezka
    -Lubię na facebooku jako: Marta Dob.
    -Mam Cię w blogrollu /NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku nie
    - Mój mail to: dobiezka@o2.pl
    Odpowiedź: O porannych przyjemnościach, które można jeść przy porannej kawie :)))

    OdpowiedzUsuń
  91. Szkoda, że wcześniej nie trafiłam na Twojego bloga, by móc wziąć udział w rozdaniu :) Takie nagrody, to ja rozumiem!

    OdpowiedzUsuń

Wpisy na blogu są jak uśmiech - nigdy ich za wiele ;) Wszystkie są dla mnie bardzo cenne.
Jest mi miło, że odwiedzasz Pracownie, mam nadzieje, że się tu zadomowisz... :)
Pozdrawiam ciepło,
E.

Popular Posts

Obserwuj mnie na Fashiolista