Wiosenne rozdanie dla lakieromaniaczek ;)

20:38

Dziękuję, że jesteście z Pracownią <3

Na Facebooku jest już z Pracownią ponad 1000 osób, dlatego jest i obiecane rozdanie!
Rozdanie trwa od 6.04.2014r do 6.05.2014r

Powinno ucieszyć szczególnie lakieromaniaczki, bo trochę się lakierów, naklejek zebrało :)
A do tego piękny zestaw od CIATE!!! do przygotowania modnego manicure'u z piórkami :)
Są też kosmetyki z Sephorowego woreczka - Aqua de Rio oraz przyklejane naklejki w modną kratkę.

Rozdanie - lakiery Hean, Kobo, Debby, Golden Rose, MG, Bell, Seche, Sephora
Zestaw do manicure'u z piórkami Ciate


Zachęcam do wzięcia udziału :)


Rozdanie - lakiery Hean, Kobo, Debby, Golden Rose, MG, Bell, Seche, Sephora
Aby wziąć udział w rozdaniu należy:

-Być publicznym obserwatorem bloga Pracownia Porannych Przyjemności (warunek konieczny)
-Polubić Pracownię Porannych Przyjemności na facebooku +1 pkt
-Dodać mnie do blogrolla + 2 pkt
-Dodać powiadomienie o rozdaniu w pasku bocznym bloga + 2 pkt
-Dodać notkę na temat rozdania na swoim blogu + 1 pkt
-Udostępnić wiadomość z linkiem do rozdania na swoim facebooku (prywatnym, bądź blogowym) + 1 pkt
-Odpowiedzieć na pytanie – za co kochasz wiosnę?
 

Łącznie można zdobyć 7 punktów (tylko spośród osób, które zdobędą 4-7 punktów wylosuje 3-cią nagrodę J)


Rozdanie - Sephora, Debby, Hean

Jak powinno wyglądać poprawne zgłoszenie się do rozdania?

-Obserwuje jako: nazwa wyświetlana
-Lubię na facebooku jako: (Imię i pierwsza litera nazwiska)
-Mam Cię w blogrollu TAK/NIE – link do bloga
-Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK/NIE
-Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu TAK/NIE (link)
- Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link)
- Mój mail to: (podaj swój mail na który mam się kontaktować w razie wygranej)
Odpowiedź: Kocham wiosnę za...

Regulamin:
1.      1. Organizatorem konkursu jest mój blog
2.      2. Rozdanie trwa od 06.04.2014r do 06.05.2014r, wyniki zostaną podane w przeciągu max. 7 dni od daty jego zakończenia,
3.      3.  Wysyłka wygranych przedmiotów nastąpi najpóźniej do tygodnia od ogłoszenia wyników zwycięzców. Wysyłam tylko na terenie Polski (mogę przesłać do kogoś z rodziny, jeśli jesteście spoza PL),
4.     4. Należy być pełnoletnim aby wziąć udział w rozdaniu bądź uzyskać zgodę rodziców ;) ,
5.    5.  Biorąc udział w konkursie akceptujesz warunki Regulaminu i wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych zgodnie z ustawą o Ochronie Danych Osobowych ( Dz.U.Nr.133 pozycja 883 z późn.zm.) Wyrażasz również zgodę na opublikowanie Twojego pseudonimu i e-maila.
6.    6.  Konkurs nie jest konkursem w rozumieniu Ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz. U. z 2004 roku Nr 4, poz. 27 z późn. zm.)
7.   7.   Reklamacje należy zgłaszać na maila podanego na stronie Pracowni Porannych Przyjemności najpóźniej w przeciągu 14 dni od zakończenia konkursu.
8.   Wygranych wybiorę ja po uprzednim sprawdzeniu wszystkich punktów .

A teraz najprzyjemniejsze - nagrody:


Wśród wszystkich osób biorących udział i będących obserwatorami bloga wybiorę najciekawszą odpowiedź - ta osoba otrzyma nagrodę nr 1:

Lakiery, błyszczyk Debbie, cień do powiek Hean i zestaw do manicure'u Ciate

Ciate - Feathered Manicure

Rozdanie - zestaw do manicure od Ciate, lakiery Kobo, Hean, MG, Golden Rose, cień do powiek Hean, błyszczyk Debby

Nagroda 2:
Wybiorę osobę z najciekawszą odpowiedzią spośród najczęściej komentujących na blogu osób / top gaduł:

Rozdanie - sorbet do ciała Sephora Aqua de Rio, lakiery Hean, Debby, Bell, cłyszczyk Debby i róż Hean
Rozdanie - sorbet do ciała Sephora Aqua de Rio, lakiery Hean, Debby, Bell, cłyszczyk Debby i róż Hean


Nagroda 3:
Wybiorę najciekawszą odpowiedź, spośród osób, które  zebrały od 4-7 punktów :)

Rozdanie: Lakiery Seche, Hean, cienie Hean i Debby, błyszczyk Debby i naklejki na paznokcie Sephora
Rozdanie: Lakiery Seche, Hean, cienie Hean i Debby, błyszczyk Debby i naklejki na paznokcie Sephora

Rozdanie: Lakiery Seche, Hean, cienie Hean i Debby, błyszczyk Debby i naklejki na paznokcie Sephora





You Might Also Like

65 komentarze

  1. Obserwuje jako:Ania Firszt
    -Lubię na facebooku jako: Anna F
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE posiadam
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku; https://www.facebook.com/anna.firszt.3/posts/678493945546809?stream_ref=10
    - Mój mail to: ania-f19@wp.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za...budzącą się do życia przyrodę :) za kwiaty,słoneczko ,zieloną trawkę i nawet wiosenne burze a potem za kolorową tęczę -czego chcieć od życia więcej?? :)

    OdpowiedzUsuń

  2. -Obserwuje jako: Milena M
    -Lubię na facebooku jako: Milena Mn
    -Mam Cię w blogrollu TAK http://kosmetyczneporadym.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://kosmetyczneporadym.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE (link)
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku https://www.facebook.com/milena.mn.3/posts/673553896036853?stream_ref=10
    - Mój mail to: millena90m@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za... to, że robi się cieplej. Można zrzucić grube płaszcze, gryzące czapki i szaliki. Wcześniej wstaje słonko, które przyjemnie grzeje przez okno, dzięki czemu wstawanie o 7 rano nie jest takie nieprzyjemne jak w zimową zawieruchę. Przyroda budzi się do życia, ludzie są bardziej optymistyczni i łatwiej zabrać się za codzienne bieganie... którego bardzo nie lubię, ale jest wiosna, jest motywacja! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuje jako:Ala makota
    -Lubię na facebooku jako: Izabela R
    -Mam Cię w blogrollu TAK http://www.bloglovin.com/en/blog/5774717
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: /NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu nie mam bloga
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link) https://www.facebook.com/IzabelaRxx/posts/276932949135430?stream_ref=10
    - Mój mail to: IzabelaRx@code-logic.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za...ptaków śpiew, za to, że wszystko kwitnie, te cudne pąki, większa chęć do życia i aparycja, więcej słonka jest, opalanie, mniej ubrań, ten zapach unoszący się w powietrzu..

    OdpowiedzUsuń

  4. -Obserwuje jako: Bery
    -Lubię na facebooku jako: Klaudia Lenard
    -Mam Cię w blogrollu nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK:http://berypassions.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu :nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku :nie
    - Mój mail to: claaudiiia@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za...śpiew ptaków,zieloną trawe , białe pąki na drzewach.i to ,że moge ubrac się poprostu lżej.czuje sie jakbym jakiś cięzar z siebie zrzuciła .wszystko mnie potrafi pocieszyc jesli tylko wyjde na pole ..;)

    OdpowiedzUsuń
  5. -Obserwuję jako Yasinisi
    -FB: Yasinisi
    -blogroll: http://yasinisi.blogspot.com/
    -pasek boczny: http://yasinisi.blogspot.com/
    -info na FB: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=646072152114682&id=222481701140398&stream_ref=1
    - odpowiedź na pytanie:

    Wiosnę kocham bo zmarzluch ze mnie.. ;) Nie znoszę zimna, śniegu, lodu i wszystkiego co wiąże się z zimą (no może poza lodami, które uwielbiam i jadam nawet zimą). Jesień to też nie moja bajka, bo pada, a ja nie lubię deszczu ;) Wiosna z kolei to ciepełko, śpiew ptaków, budząca się do życia natura, no i słonko, którego tak bardzo mi brakuje po miesiącach jesiennej pluchy i zimowych mrozów.. I właśnie dlatego ją kocham :D

    OdpowiedzUsuń
  6. -Obserwuje jako: Rudaaa12
    -Lubię na facebooku jako: rudaa12.blogspot.com
    -Mam Cię w blogrollu TAK- rudaa12.blogspot.com
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: nie
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku :

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=695250187199296&id=504313922959591&stream_ref=10
    - Mój mail to: kornelia.wlosiak@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za to, że przychodzi po zimie. A zimy nienawidzę.

    OdpowiedzUsuń

  7. -Obserwuje jako: y-titty FAN
    -Lubię na facebooku jako: Agata J.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK/NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE (link)
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link)https://www.facebook.com/lolitka252
    - Mój mail to: jackowska82@googlemail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za...za jej rozmaitosci i pelnia kolorow.Za to ze wszystko dookola budzi sie z zimowe snu i nabiera nasze zycie szybszego tempa.Ludzie i zwierzeta zakochuja sie w sobie a stara milosc przezywa swoja pierwsza na nowo.

    OdpowiedzUsuń
  8. -Obserwuje jako: WIKA
    -Lubię na facebooku jako: (Wika Rdm)
    -Mam Cię w blogrollu : NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu :NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku : NIE
    - Mój mail to: (wikunialove1@gmail.com)
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za to że wszystko budzi się do życia , na zewnątrz można zauważyć więcej kolorowych kwiatów jak i pięknych zielonych drzew :) Wiosna również budzi nas samych do życia ponieważ wtedy mamy na wszystko ochotę a nie tak jak zimą większość z nas siedziała w domu pod kocem z kubkiem ciepłej herbaty :) A tak naprawdę to najbardziej w Wiośnie uwielbiam słońce , rośliny no i przede wszystkim Wiosenne spacery , ale oczywiście też plusem jest dłuższy dzień :) !

    OdpowiedzUsuń
  9. -Obserwuje jako: Paradoxa raz
    -Lubię na facebooku jako: Iwona B
    -Mam Cię w blogrollu : NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK paradoxaraz.blogspot.com
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu :NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku :
    https://www.facebook.com/PracowniaPorannychPrzyjemnosci#!/iwona.ben.14
    - Mój mail to: iwonab53@gmail.com
    -odp wiosnę lubię za ciepły deszczyk popołudniami i zapach rosy rankami,za nowe listki na drzewach się rozwijające i ptaki cudnie śpiewające,za moc śweżości, odnowy i radości jaką pora nowego życia nas gości, za kaczeńce w przydrożnym rowie i szmer delikatnego wietrzyku , który nam bajke na dobranoc opowie,za dzieci biegające po trawie, oddające się wesołej zabawie, za nadzieje, która się w nas budzi, za chęć zmieniania sie w lepszych ludzi,

    OdpowiedzUsuń
  10. -Obserwuje jako: Paula
    -Lubię na facebooku jako: Paulina J.
    -Mam Cię w blogrollu TAK– link do bloga www.zareklamowane-przereklamowane.blogspot.com
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAk
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link)- nie
    - Mój mail to: lovely-paula@wp.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za...
    Budzącą się do życia naturę, która pobudza także nas, ludzi do działania i tym samym sprawia, że częściej się uśmiechamy. Kocham wiosnę także za te świeże promyki słońca, które budzą mnie rano. Wiosna to czas odnowy, nadziei i oczekiwania na lato ciepłe i gorące. Wiosna to także Święta Wielkanocne z zajączkiem w ręku. Uwielbiam wiosnę właśnie za to, że sprawia, że jestem radosna, szczęśliwa i pełna werwy!

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuje jako: Delphine Angua
    -Lubię na facebooku jako: Delphine A.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku https://www.facebook.com/delphine.angua.73/posts/1377103232571348?stream_ref=10
    - Mój mail to: anguazuberwaldu@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za słoneczko, rozlewające ciepło w nasze spragnione ciepła ciała, za mnogość barw - kwiaty, trawa, ptaki, zwierzęta, za cudowne świeże zapachy, wlewające się przez okno, za możliwość zrzucenia grubych, zimowych ubrań i buciorów...

    OdpowiedzUsuń
  12. -Obserwuje jako: fim ejl
    -Lubię na facebooku jako: Paulina Cz
    -Mam Cię w blogrollu TAK http://fimejl.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku nie
    - Mój mail to: paulina.czogala@interia.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za wieczny katar, spowodowany alergią. Naprawdę uwielbiam smarkać do chusteczek o miętowym zapachu. :) Na dodatek codziennie raczę się przepysznymi tabletkami na ból gardła, a w domu otacza mnie wspaniała cisza, bo po przewianiu zatykam uszy watą. I jak tu nie kochać wiosny? ;)

    OdpowiedzUsuń
  13. -Obserwuję jako:Z miłości do paznokci.
    -Lubię na facebooku jako:Natalia K-P.
    -Mam Cię w blogrollu:TAK http://www.bloglovin.com/blog/5774717/followers
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga:TAK http://zmiloscidopaznokci.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu:TAK http://zmiloscidopaznokci.blogspot.com/2014/04/rozdanie-u-httppracowniaporannychprzyje.html
    -Wstawiłam link do rozdania na facebooku:TAK https://www.facebook.com/photo.php?fbid=715100291862469&set=a.416327638406404.89544.416324191740082&type=1
    Mój mail to:natalia_87.87@o2.pl
    -Odp.na pytanie:Kocham wiosnę za..każdy cieplejszy promyk nieśmiało wychodzącego zza chmur słońca,za lekki,ciepły wiaterek który otula moje włosy a czasem je targa jak szalony :),za pierwsze pączki na drzewach,za roślinki kiełkujące,za piękny śpiew ptaków,który właśnie słyszę za oknem,za to że wszystko budzi się do życia,wtedy i ja nabieram optymizmu i energii do działania,gdy wychodzę na mój ogród i widzę jak wszystko na nowo się rodzi to jest najpiękniejszy widok dla moich oczu,bo uwielbiam przychodzącą wiosnę po mroźnej i surowej dla wszystkich zimie :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  15. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  16. Powodzenia dziewczynki ;) zapraszam do mnie inspiracje-pazurkowe.blogspot.de

    OdpowiedzUsuń
  17. -Obserwuje jako: annabellespring1
    -Lubię na facebooku jako: Ania P.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku
    - Mój mail to: annabellespring1@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za to że wreszcie bardziej chce mi się wstać z łóżka niż w nim zostać. Uwielbiam ją także za to, że jest mnóstwo kolorowych kwiatów i zieleni wkoło. Poza tym ludzie wokół są znacznie szczęśliwsi i panuje wszędzie miła atmosfera. Wszędzie słychać także śpiew ptaków i całe otoczenie budzi się do życia. To wszystko prowokuje w nas, żeby zrobić coś dla siebie.

    OdpowiedzUsuń
  18. -Obserwuję jako Lucy nails
    -Lubię na facebooku jako Lucyna L.
    -Mam Cię w blogrollu nie
    -Dodałam powoadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga tak:http://lucynails-blog.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu nie
    -Wstawiłam link do rozdania na facebooku tak:https://www.facebook.com/lucyna.lachendrowicz/posts/313713312110292?stream_ref=6
    -Mój mail:telimena.xxx@wp.pl
    -odpowiedz : Lubię wiosnę bo ...obudzi się słoneczko i zaświeci tuż nad rzeczką;kwiaty pięknie rozkwitają, łąki zielenią się pokrywają,żaby kumkają, a ptaki im wtórują,pszczółki pyłek zbierają i w pyszny miodek go zamieniają! Wszyscy się częściej uśmiechają, bo humor dobry mają;miłość kwitnie, świat robi się wesoły, już nie nękają nas przeziębienia i choroby! Kurtki i płaszcze odchodzą w zapomnienie, powrócą mini i lekkie odzienie Moda rozkwitnie kolorami a nasze paznokcie kwiatowymi wzorami ;)

    OdpowiedzUsuń
  19. -Obserwuje jako: BeautynLiving
    -Lubię na facebooku jako: BeautynLiving
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku -
    - Mój mail to: beautynliving@interia.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za to całe przebudzenie, powrót wszystkiego do pełni życia, za kolory, no i oczywiście za to, że wiosną już pachnie wakacjami.

    OdpowiedzUsuń
  20. -Obserwuje jako: AGATA Jackowska
    -Lubię na facebooku jako: Agata J.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku TAK https://www.facebook.com/lolitka252?ref=tn_tnmn
    - Mój mail to: jackowska82@gmail.com
    Wiosne kocham za jej roznorodnosc i bogata kolorystyke

    OdpowiedzUsuń
  21. -Obserwuje jako: Karolina Jurkiewicz
    -Lubię na facebooku jako: (Karolina J.)
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku https://www.facebook.com/jakotako.sialala/posts/450242368443159?stream_ref=10
    - Mój mail to: karolinaj4@op.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za piękne kolory, uwielbiam wtedy nosić ubrania pastelowe, można się popisac w stylizacjach. Chetnie maluje paznokcie na piękne żywe jak i mniej żywe kolory. Wszystko jest kolorowe, jest ciepło, wszystko kwitnie. :D

    OdpowiedzUsuń
  22. -Obserwuje jako: aneczka860
    -Lubię na facebooku jako: Magdalena N.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku https://www.facebook.com/photo.php?fbid=715100291862469&set=a.416327638406404.89544.416324191740082&type=1
    - Mój mail to: aneczka860@onet.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za przebudzenie ze snu zimowego przyrody i nas również.Uwielbiam gdy wszystko w okół zazielenia się i kwitną kolorowe kwiaty. Kolory królują także w naszych ubiorach ,makijażach , pazurkach....
    Regulamin:

    OdpowiedzUsuń
  23. -Obserwuje jako: kotka1412
    -Lubię na facebooku jako: Weronika K.
    -Mam Cię w blogrollu: NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    -Wstawiłam link do rozdania na facebooku: NIE
    - Mój mail to: juki5@wp.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za powiew świeżości, za rodzące się życie i wzbudzanie optymizmu. Uwielbiam za wiosenne słońce przy którym jogging jest jeszcze wspanialszy, za koncert ptaków, za niebanalność i niepowtarzalność....

    OdpowiedzUsuń
  24. -Obserwuje jako: ewelina aa
    -Lubię na facebooku jako: Bożena Anna J
    -Mam Cię w blogrollu: NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    -Wstawiłam link do rozdania na facebooku: tak https://www.facebook.com/bozena.annaj/posts/230277750503014?stream_ref=10
    - Mój mail to: bozus12@op.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za piękne kwitnace kwiaty, cieply wiaterek, za sloneczko, spiew ptaków, za to ze moge nosic letnie ubrania. :D

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuje jako:Agnieszka S.
    -Lubię na facebooku jako: Agnieszka Strzałkowska
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE posiadam
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku; https://www.facebook.com/photo.php?fbid=715100291862469&set=a.416327638406404.89544.416324191740082&type=1
    - Mój mail to: blondi170885@wp.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za ciepło które się rozpoczyna ,za dłuższe dnie i za kolory które zaczynają nas otaczać

    OdpowiedzUsuń
  26. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuje jako: lizzie
    -Lubię na facebooku jako: Elżbieta Ś.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku https://www.facebook.com/elzbieta.switulska/posts/826308267397781?stream_ref=10
    - Mój mail to: lizzie@wp.pl
    Odpowiedź: Zmysły rozpala pierwszy dzień wiosny,
    Mąż mój od rana bardziej radosny
    Mruczy pod nosem śpiewne piosenki.
    Cały pojaśniał od tej wiosenki!
    Wzrokiem otula mnie pożądliwym,
    A za godzinę bardzo szczęśliwi
    Setką prujemy w kierunku lasu,
    By przygotować piknik zawczasu.
    Pusta polana, słońce gorące,
    A nasze ciała tak gorejące,
    Że nie będziemy czekać ni chwili.
    A zawstydzonych kilka motyli
    I kilka ptaszków na niskiej sośnie
    Wie, że ten widok zawdzięcza wiośnie!

    OdpowiedzUsuń
  28. -Obserwuje jako: Sonia Nowak
    -Lubię na facebooku jako: Naturalna Piękność
    -Mam Cię w blogrollu: tak http://sogivemelove.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: tak http://sogivemelove.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    -Wstawiłam link do rozdania na facebooku: tak
    https://www.facebook.com/puzka.sonia/posts/1414778472116247?stream_ref=1
    Mój mail to: sonia.eichler@wp.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za to że robi się ciepło i można już czuć powoli lato. :)

    OdpowiedzUsuń
  29. -Obserwuje jako: wielokropka
    -Lubię na facebooku jako: Patrycja U.
    -Mam Cię w blogrollu /NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga:NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu TAK/NIE (link)
    - Mój mail to: powaznyblog@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za...

    Zacznijmy od tego, że kocham wiosnę, ale najbardziej kocham zimę. A wiosna - nie mam pojęcia, jak to się dzieje, ale poza ogromną ilością psich kup, spod śniegu zdaje się wychodzić miłość. Jakkolwiek to tandetnie nie brzmi - nagle ma się ochotę kochać wszystkich i wszystko. Co roku (właśnie wiosną) nabieram ochoty na ćwiczenia, zmiany w swoim życiu i poznawanie ludzi - a jestem tragicznie mało towarzyska. Kocham wiosnę właśnie z powodu tego, co ona ze mną robi.

    OdpowiedzUsuń
  30. -Obserwuje jako: K. Kasieńka
    -Lubię na facebooku jako: Kosmetyko Maniaczki
    -Mam Cię w blogrollu TAK http://kosmetyko-maniaczki.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://kosmetyko-maniaczki.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku https://www.facebook.com/kachakaskakasienka.brak/posts/1426954200887231?stream_ref=10
    - Mój mail to: kachakaskakasienka@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za... to, że w końcu mi się chce! Wszystkiego. Żyć, bawić się, biegać, tańczyć.. I kocham ją za to, że po prostu jest.

    OdpowiedzUsuń
  31. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  32. -Obserwuje jako: Sabinka Matusik
    -Lubię na facebooku jako:Sabina M.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku TAK https://www.facebook.com/sabina.matusik/posts/692277677482215?stream_ref=5
    - Mój mail to: sabinka.em@o2.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za... Kocham wiosnę
    za ciepło, co rwie kajdany lodu
    budzi ziemię, śpiącą pod śniegiem
    za widoki przepięknego wschodu
    słońca, nad horyzontu brzegiem.

    Kocham wiosnę
    za płynące, wśród obłoków, ptaki
    wracające do rodzinnych gniazd
    za te bazie i za pierwsze kwiaty
    za budzący się do życia las.

    Kocham wiosnę
    za poranki rosami błyszczące
    bzy, jaśminy, które wręcza maj
    polne kwiaty, jak dywan, na lące
    i za sadów wielobarwny raj.

    Kocham wiosnę
    za spacery, gdzie cisza owiewa
    zakochani w marzenia wtuleni
    za słonko, które serca rozgrzewa
    przynosi promyki nadziei.

    OdpowiedzUsuń
  33. -Obserwuje jako: Madzia P. (Lakierowniczka)- dodałam przez opcję w bloggerze, mam nadzieję, że będzie okej, bo tutaj na Twojej stronie mi nie chce wejść ;)
    -Lubię na facebooku jako: Lakierowniczka
    -Mam Cię w blogrollu nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: nie
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku nie
    - Mój mail to: Madzia95940@poczta.onet.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za energię, którą mnie napełnia każdego poranka! Za promienie słońca, które motywują mnie do działania i dają poczucie, że mogę wszystko jeśli tylko chcę! :)

    OdpowiedzUsuń
  34. -Obserwuje jako: Jagodowa^^
    -Lubię na facebooku jako: -
    -Mam Cię w blogrollu TAK www.jagodowa00.blogspot.com
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK www.jagodowa00.blogspot.com
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu -
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku -
    - Mój mail to: jagodowa00@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę, przede wszystkim tą wczesną za to, że wszystko odradza się do życia na nowo. Jest to taki czas w roku, który daje nadzieję - pokazuje, że można się odrodzić, powstać na nowo. Poza tym, uwielbiam wiosnę za kolory, za temperatury, za wzrost chęci do życia, za to, że sprawia, że wszystko staje się prostsze, za nadzieję, którą daje. Za to, że jest!

    OdpowiedzUsuń
  35. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  36. -Obserwuje jako: Sandi Cullen
    -Lubię na facebooku jako: Sandra Bryl
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku -
    - Mój mail to:niunia3_17@o2.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za to, że jest taka piękna, kolorowa i pachnąca.

    OdpowiedzUsuń
  37. -Obserwuje jako: Naughty Girl
    -Lubię na facebooku jako: Naughty Girl
    -Mam Cię w blogrollu http://joanna-giovanna.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: http://joanna-giovanna.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku - nie
    - Mój mail to: naughtygirl0106@interia.pl
    Odpowiedź: za wszechobecną zieleń, za zapach bzu i za ciepły deszcz ;)

    OdpowiedzUsuń
  38. -Obserwuje jako: darmoszki
    -Lubię na facebooku jako: Natalia R.
    -Mam Cię w blogrollu TAK darmoszki.blogspot.com
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK darmoszki.blogspot.com
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku TAK https://www.facebook.com/groups/270626756420795/permalink/306657022817768/?stream_ref=2
    - Mój mail to:natalyyjka@wp.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za to, że w końcu mogę zrzucić z siebie ograniczające mnie zimowe płaszcze, kozaki i założyć wiosenną, lekką i zwiewną kurtkę, tenisówki i przechadzać się po mojej okolicy, upajając się pięknym widokiem zieleni, która budzi się wtedy do życia. Wiosna to szczególny czas, do życia budzi się nie tylko flora i fauna, ale i nasze serduszka, które wiosną są najbardziej kochliwe. Przypomniały mi się moje pierwsze spotkania z chłopakiem, wiosną, na boisku do piłki nożnej. Było cieplutko, słonko grzało w plecy, padły pierwsze słowa: Kocham Cię, i miłość kwitła niczym pączki na drzewach- to były czasy. I pomyśleć, że już 6 wiosen minęło od tamtego czasu, a wspomnienia i miłość dalej takie świeże :) Mam sentyment do tej pory roku, ponieważ wiele dobrego mnie o tej porze spotyka. Zaczynają się pierwsze ogniska z przyjaciółmi oraz dalekie wyprawy rowerowe- takie bez celu, nie wiadomo gdzie, jednak zawsze działo się coś ciekawego i śmiesznego. Poza tym, czy jest coś fajniejszego od co dzień przebijającego się przez zasłony słonka, które swoim ciepłem zachęca do spędzania czasu na świeżym powietrzu i życia pełna piersią? :) Chyba tylko pobudka przez ukochanego :) Kocham ją także za zapachy... Wiosna jest jak dla mnie najbardziej aromatyczną porą roku- miło jest przechadzać się wśród zapachu świeżo skoszonej trawy, kwitnącego bzu, czy cudnych konwalii ;) I ostatni powód, za który ją kocham i uwielbiam jest taki, że jest to czas, który napawa nas pozytywna energią i niebywałą siłą, dzięki której możemy zdziałać naprawdę bardzo wiele i naprawić to co zepsuliśmy :) Troszkę się rozpisałam- mam nadzieję, że nie usnęłaś ;p Pozdrawiam! :)

    OdpowiedzUsuń
  39. -Obserwuje jako: olioliwka
    -Lubię na facebooku jako: Oliwia K
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku tak
    - Mój mail to: oliwkakorgol@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za to, że jest kolorowa. To piękna pora roku kiedy świat budzi się do życia, tak jakby odżywa. Każdy nowy pąk sprawi mi radość gdyż zbliżamy się do lata, i upragnionych przez wszystkich wakacji. Można szybko wyjść z domu, bo nie trzeba się ubierać w grube kurtki, ciepłe czapki,l szaliki, rękawiczki :) Z nową porą roku pojawiają się nowe cudne kolekcje ubrań, kosmetyków, biżuterii, no i nowe promocje, a to sprawia, że jestem w siódmym niebie. Jestem z zamiłowania fotografem. Wiosną wychodzą najpiękniejsze zdjęcia. Nowe rośliny, zieleniutka trawa, nowe, świeże pomysły. Na wiosnę przylatują bociany- symbol polskości i inne ptaki. Ich śpiew jest zadziwiający i lubię go słuchać. Kocham wiosnę, za to, że jest taka ją jest ;)

    OdpowiedzUsuń
  40. -Obserwuje jako:DE NY
    -Lubię na facebooku jako: Aldona S
    -Mam Cię w blogrollu TAK/ http://klucz-do-duszy-kobiety.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK/ http://klucz-do-duszy-kobiety.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu TAK/ http://klucz-do-duszy-kobiety.blogspot.com/2014/04/zapraszam-was-na-swietne-rozdanko.html
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku TAK/ https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=699342653441716&id=523077511068232&stream_ref=10
    - Mój mail to: aldusia951@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za to, że pozwala mi żyć pęłnią życia oraz zaa to, że po prostu jest. To ona przywraca mi chęci do życia i zdobywania tego co dotychczas wydawało sie nie realne.

    OdpowiedzUsuń
  41. -Obserwuje jako: Virtual_girl933
    -Lubię na facebooku jako: Polly Q
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku nie
    - Mój mail to: pingwinowa@tlen.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za to, że wszystko odżywa i jest pięknie zielone po zimie. Wiosna motywuje mnie do działania, ćwiczeń i dbania o siebie. Dzięki niej rano wstaje z zapałem i nie mogę doczekać się wyjścia z domu (no chyba, że pada deszcz :P).

    OdpowiedzUsuń
  42. obserwuje jako : ciaach
    lubie na fb : nie
    blogroll: tak, http://healthylifestyleisthebestremedy.blogspot.com/
    banner : tak, http://healthylifestyleisthebestremedy.blogspot.com/
    notka : nie
    mail : angela320@vp.pl
    Odpowiedź: kocham wiosne za to, że wszystko budzi sie do zycia, robi sie coraz cieplej, wiec nie musimy nakładać na siebie tony ubrań, swieci wiecej sloneczka i nasze samopoczucie rosnie w gore :) czujemy sie lepiej i mamy ochotę robić wiele rzeczy, na które wczesniej nie mielismy ochoty :) uwielbiam tą zielen na dworze, kwitnące kwiaty, śpiew ptaków i szum drzew. po nudnej i mroznej zimie tego wlaśnie mi potrzeba :)

    OdpowiedzUsuń
  43. -Obserwuje jako: Emi W
    -Lubię na facebooku jako: Emanuela Emi W
    -Mam Cię w blogrollu nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://emibloguje.blogspot.com
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link) https://www.facebook.com/profile.php?id=100001527086047&ref=tn_tnmn
    - Mój mail to: emibloguje@wp.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za...ranny błękit nieba z małymi chmurkami rozlewające się w miarę jak robi się coraz cieplej. Plamy światła które pełzają po młodziutkiej trawie i rozkwitłych narcyzach pokrytych rosą,wyglądającymi niczym złocisty kilim posypany diamentami. Promyk słońca, który prześlizguje się po pędach strzelających z wiosennych bulw i świeżej zieleni bylin.Snop światła przemykający po rumiance japońskiej, wiecznie zielonym dywanie z wierzchołkami rozet wypuszczającymi nieduże białe, pięknie prezentujące siękwiaty. PO wyzierających pigwowcach, tawułach, porzeczkach, forsycji, migdałku trójklapowym-po istnym teatrze wiosennego kwitnienia. Które błyszczą nad brunatno zielonym lasem, pełnym pąków, zakwitających młodych, gęsto owłosionych pędach sasanek, jak gdyby otoczonych puchem, w kolorze bieli i różu pojawiające się przed liśćmi.Nad świeżą i pachnącą całą kępą fiołków, jaskrów i kaczenicy.Barwinku, wiecznie zielonym z lazurowymi kwiatkami, uroczych stokrotkach i błękitnych niezapominajkach. Plama światła która pada na przemykającą przez dróżkę siewkę, na ptaki śpiewające w kępach drzew i krzakach. Promyk który płoszy wielką jasno skrzydłą sowę, która wcześniej piskliwie pohukiwała, gdzieś wśród gałęzi. Z pod świerka, czmycha wiewiórka zaskoczona niespodziewanym błyskiem. Snop promieni prześlizga się po łące błyszczącej świeżą, soczystą zielenią. Przez chwilę zatrzymuje się na aksamitnym pysku konia.W jego blasku sierść błyszczy, niczym wypolerowany heban,po czym galopuje dalej cieszyć się pięknem wiosny.
    Wiosno trwaj :*

    OdpowiedzUsuń
  44. -Obserwuje jako: Kwiatuszekk95
    -Lubię na facebooku jako: Emilia P
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim bloguNIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku : nie
    - Mój mail to: emiliapisarczuk0809@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za... wolne dni bo nie musimy chodzić do pracy i do szkoły zwłaszcza w majówkę i wielkanoc za to że robi się ciepło , przylatują bociany , wszystko budzi się do życia : śpiewają ptaszki , rosną kwiatki , zielenieje trawa , drzewa przybierają liście , nie musimy marznąć i zakładać czapek , szalików i rękawiczek , bardzo późno robi się ciemno

    OdpowiedzUsuń
  45. -Obserwuje jako: Imperfecta.
    -Lubię na facebooku jako: Karolina B
    -Mam Cię w blogrollu TAK – http://imperfecta-beauty.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku: NIE
    - Mój mail to: impeerfecta.gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za... dobrą aurę, która napędza do działania, za zieleń, mnóstwo pozytywnej energii dzięki której chce się czerpać z życia całymi garściami. Za ten budzący się do życia świat, który daje nadzieję na to, że wszystko może być pięknie, że zawsze wychodzi słońce.

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuje jako: JakisKtos
    -Lubię na facebooku jako: nie
    -Mam Cię w blogrollu TAK http://i-am-a-holic.blogspot.com
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://i-am-a-holic.blogspot.com
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku nie
    - Mój mail to: edyta.16@op.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za to ze życie wydaje się odrobinę latwiejsze

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuje jako: Mysterka
    -Lubię na facebooku jako: nie
    -Mam Cię w blogrollu nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: nie
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku nie
    - Mój mail to: mysterkablog@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za słoneczną pogodę i możliwość uprawiania sportu na świeżym powietrzu. :D

    OdpowiedzUsuń
  48. -Obserwuje jako: Pink Lipstick
    -Lubię na facebooku jako: Agata Ce
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://pinklipstickmua.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=596514707113216&id=100002640775607&stream_ref=10
    - Mój mail to: pinklipstickmua@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za zapach trawy, rozkwitające kwiaty oraz to, że jest taka świeża i kolorowa :)

    OdpowiedzUsuń
  49. -Obserwuje jako: Asia Kolankowska
    -Lubię na facebooku jako: Asia K
    -Mam Cię w blogrollu nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://mycurledtheworld.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku nie
    - Mój mail to: Asia_kol123@wp.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za te piękne widoki , zapach trawy i kwiatów. <3

    OdpowiedzUsuń
  50. -Obserwuje jako: futrzak1694
    -Lubię na facebooku jako: Ewelina W
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku NIE
    - Mój mail to: ewcius1991@vp.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za to że wtedy poznałam mojego ukochanego :)

    OdpowiedzUsuń
  51. Obserwuje jako:fantaghiro
    -Lubię na facebooku jako: Beata Korpecka Gardoń
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku; https://www.facebook.com/beata.korpecka/posts/10203898990459355?stream_ref=10
    - Mój mail to: fantaghiro@onet.eu
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za budzącą się do życia naturę,za magię kolorów,za to,że wiosną mam swoje urodziny:))

    OdpowiedzUsuń
  52. -Obserwuje jako: Katarzyna Wierzba
    -Lubię na facebooku jako: Kasia W.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (link) https://www.facebook.com/katarzyna.wierzba1/posts/739866669398623?stream_ref=10
    - Mój mail to: kaja350@vp.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za...długie ciepłe dni,za śpiew ptaszków,za kwitnące kwiaty i za to,że daje mi kopa zyciowego i nadzieję,że wszystko można zacząć od nowa :)

    OdpowiedzUsuń
  53. -Obserwuję jako:Renata Grocholska -Lubię na facebooku jako:Renata Grocholska
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga:NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    -Wstawiłam link do rozdania na facebooku(link) http://pracowniaporannychprzyjemnosci.blogspot.com/2014/04/wiosenne-rozdanie-dla-lakieromaniaczek.html
    -Mój mail to: Marylek19@wp.pl
    Odpowiedź:Wiosnę kocham za rześkie powietrze i moje włosy ulatujące na wietrze.Za pachnące kwiaty,za długie spacery,kwitnące drzewa i że wróbelek mi nad oknem śpiewa.Kocham ją za te wszystkie ciepłe chwile,za to że mój czas upływa mile.

    OdpowiedzUsuń
  54. -Obserwuje jako: mariola mazur
    -Lubię na facebooku jako: mariola m.
    -Mam Cię w blogrollu TAK zmalowanalala.blogspot.com
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku NIE
    - Mój mail to: zmalowanalala@wp.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za zapach pierwszej świeżo skoszonej trawy i świeżą bryzę po wiosennej burzy.

    OdpowiedzUsuń
  55. -Obserwuję jako: Kobiety-przodem
    -Lubię na facebooku jako: Paulina B
    -Mam Cię w blogrollu: NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na basku bocznym swojego bloga: TAK http://kobiety-przodem.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu: NIE
    -Wstawiłam link do rozdania na fb: NIE
    -Mój mail to: bialekpaaulina@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za to, że wychodząc na uczelnię i wracając jest już jasno i aż chce się żyć :)

    OdpowiedzUsuń
  56. -Obserwuje jako: Kamila Moore
    -Lubię na facebooku jako: Kamila P.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK (na dole, stylizacje-dla-ciebie.blogspot.com)
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku (https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1402263113388823&id=100008154430393&stream_ref=10)
    - Mój mail to: ladykala888@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za... piękne widoki, za to że jest taka piękna i kolorowa, za zapachy kwitnących kwiatów, powietrza po burzy i skoszonej trawy oraz za to, że jest coraz cieplej.

    OdpowiedzUsuń
  57. -Obserwuje jako: Monika B
    -Lubię na facebooku jako: Monika B. i jako W odcieniach fioletu
    -Mam Cię w blogrollu TAK http://wodcieniachfioletu.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://wodcieniachfioletu.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku https://www.facebook.com/wodcieniachfioletu/posts/587915417972148?stream_ref=1
    - Mój mail to: monek188@wp.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za to, że mogę wyjść rano na taras i zjeść śniadanie na świeżym powietrzu :)

    OdpowiedzUsuń
  58. -Obserwuje jako: Puggie Draws
    -Lubię na facebooku jako: Zuza Neru Bartoszek
    -Mam Cię w blogrollu TAK http://puggiedraws.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://puggiedraws.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu TAK http://puggiedraws.blogspot.com/
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku TAK https://www.facebook.com/zuzaabartoszekvalo/posts/575934965838435?stream_ref=10
    - Mój mail to: puggiedraws@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za to że jest symbolem odrodzenia. Wszystko wraca do życia, drzewa oraz kwiaty kwitną, tętnią życiem. Czuję się o niebo lepiej gdy za moim oknem unosi się zapach skoszonej trawy, pięknie kwitnących kwiatów, słychać ćwierkotanie ptaków i krzyki dzieci wesoło biegających na dworze. Uwielbiam ją również za to że wracając ze szkoły wita mnie słońce, że mogę wyjść na rower i zbyt szybko nie wracać z wycieczki, za to że nie jest ani za zimno, ani za gorąco. Wiosna jest cudowną porą roku.

    OdpowiedzUsuń
  59. -Obserwuje jako: Magda x
    -Lubię na facebooku jako: Magdalena K
    -Mam Cię w blogrollu: nie
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: tak http://lilac-fleur.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu: nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku: nie
    - Mój mail to: (podaj swój mail na który mam się kontaktować w razie wygranej: magdalenakr96@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za to, że robi się cieplej i wszystko wraca do życia. Kiedy kwiaty kwitną, to aż lepiej się czuję. Wprawia mnie to w dobry nastrój. Wiosna to także dla mnie czas zmian - po leniwej zimie wreszcie wracam do działania i pracy.

    OdpowiedzUsuń
  60. -Obserwuje jako: paula beauty woman
    -Lubię na facebooku jako: Paulina Wewiórska
    -Mam Cię w blogrollu: tak, Paulina Wewiórska
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: tak, http://paulabeautygirl.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu: nie
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku - nie
    - Mój mail to: paula.beauty.woman@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za przepiękne zapachy tej pory roku, które mi się z nią kojarzą. Są to zapachy; bzu i skoszonej trawy, które uwielbiam. Kocham tę porę również za to, że mogę w końcu ubrać moje ukochane szpilki i zwiewne ciuszki. Ta pora roku sprzyja również kombinowaniu z kolorami w moim make-upie i na paznokciach. Uwielbiam malować paznokcie na wiosenne kolory ;)

    OdpowiedzUsuń
  61. -Obserwuje jako: nazwa wyświetlana vesp007er (vesper lizbark)
    -Lubię na facebooku jako: Amelia J
    -Mam Cię w blogrollu TAK http://osobliwe.blogspot.com/
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK http://osobliwe.blogspot.com/
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku https://www.facebook.com/amelia.ja.393/posts/1535692946658289?stream_ref=1
    - Mój mail to: vesp007er@o2.pl
    Odpowiedź:
    Kocham wiosnę za jej pogodę,
    Za jej lekką, wiosenną modę!
    Ona przez wszystkich bardzo lubiana,
    Przeze mnie także zawsze doceniana.
    Za zielone na drzewach liście
    I krople rosy lśniące srebrzyście.
    Za czas warzyw i owoców dojrzewania,
    I pysznego ich przyrządzania.
    Za świata wiosenne przebudzenie,
    Po zimie niosące wytchnienie…

    OdpowiedzUsuń
  62. -Obserwuje jako: Kamila Lyll
    -Lubię na facebooku jako: nie
    -Mam Cię w blogrollu TAK – http://swiat-lyll.blogspot.com
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu: NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku: NIE
    - Mój mail to: lylleill.lys@gmail.com
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za...to, że jest zaraz po szarej, ponurej zimie i wprowadza promyk słońca do naszego życia. Kocham ją za kolory jakie zaczynają nas zewsząd otaczać. Za to że daje nam nowego kopa do działania i chęci do życia. Oczywiście alergicy jej nienawidzą, bo wszystko się pyli, ale nawet oni doceniają to, że skończyła się już ponura zima. Wiosna to tchnienie czegoś nowego, ciekawego, interesującego. I nawet jeśli czasem jest kapryśna - jednego dnia chodzimy w krótkim rękawku, a drugiego zakładamy ciepłe kurtki to i tak cieszymy się, że nadeszła. A jeśli ktoś uwielbia i lato, to tym bardziej się cieszy, bo przecież do lata coraz bliżej niż dalej :)
    Wiosna jest również dla mnie czasem nostalgii, gdy spoglądam na te wszystkie zaściełające zieloną trawę kwiaty. Jakoś tak częściej wtedy wspominam swoje dzieciństwo, bardzo często z uśmiechem radości, bo czymże nie jest dzieciństwo jak własnie wiosną. Z tym mi się własnie kojarzy i za to ją kocham :)

    OdpowiedzUsuń
  63. Obserwuje jako:dobiezka
    -Lubię na facebooku jako: Marta Dob.
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku; nie
    - Mój mail to: dobiezka@o2.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za to że jest to czas, w którym wszystko się budzi do życia, łącznie z moją siłą i motywacją do walki o lepszą siebie. To okres, w którym nie szukam wymówek, ale rozwiązań. Każdego wiosennego dnia poprawiam sobie samopoczucie, a otaczająca aura sprzyja przypływowi energii. Wyznaję zasadę, że "jeden dobry trening dzieli mnie od dobrego samopoczucia". Znajduję w sobie zaparcie, siłę walki i ćwiczę w zaciszu domowego kąta. W weekendy uwielbiam wybierać się na wiosenne spacery z ukochanym, bo tylko wtedy mamy więcej wolnego czasu dla siebie. Podnosi on poziom serotoniny w organizmie i doskonale relaksuje. Do tego te spalone kalorie - rewelacja! Wiosna to idealny czas, aby zacząć jeść zdrowiej i bardziej kolorowo, dzieki temu czuję się lekka jak piórko. Odżywiam się zdrowo i mój organizm się nie buntuje, przez co moje samopoczucie jest cały czas na najlepszych obrotach.

    OdpowiedzUsuń
  64. -Obserwuje jako: Testerka
    -Lubię na facebooku jako: Magdalena P
    -Mam Cię w blogrollu NIR
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: TAK www.sprawdzopinie.blogspot.com
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku NIE
    - Mój mail to: podzoba1@o2.pl
    Odpowiedź: Kocham wiosnę za...to, że budzi się wtedy nowe życie, wszystko rozkwita, dla mnie kojarzy się też z momentem kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży właśnie na początku wiosny, więc tym bardziej lubię tą porę roku bo mi też przyniosła nowe życie - mojego Synusia:)

    OdpowiedzUsuń
  65. Obserwuje jako: Paula
    -Lubię na facebooku jako: Paulina K
    -Mam Cię w blogrollu NIE
    -Dodałam powiadomienie o rozdaniu na pasku bocznym swojego bloga: NIE
    -Dodałam notkę na temat rozdania na swoim blogu NIE
    - Wstawiłam link do rozdania na facebooku; https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1376647319290132&id=100008346301735
    - Mój mail to: heroine657@gmail.com
    Odpowiedź:Za budzącą się do życia przyrodę, coraz cieplejsze dni, pięknie pachnący bez i zapach skoszonej trawy po zimie :)

    OdpowiedzUsuń

Wpisy na blogu są jak uśmiech - nigdy ich za wiele ;) Wszystkie są dla mnie bardzo cenne.
Jest mi miło, że odwiedzasz Pracownie, mam nadzieje, że się tu zadomowisz... :)
Pozdrawiam ciepło,
E.

Popular Posts

Obserwuj mnie na Fashiolista